

BOARD OF DIRECTORS MEETING AGENDA Monday May 11, 2020 ZOOM Meeting 9:00 am to 11:50 am

| Attendees: | Mr. Bryan Todd, RO, President, Elected Member Mr. Stephen Kinsella, Vice President, Public Member Ms. Diana Bristow, Public Member Ms. Jacalyn Cop-Rasmussen, Public Member Mr. Omar Farouk, Public Member Ms. Amber Fournier, RO, Elected Member Ms. Ingrid Koenig, RO, Elected Member Mr. Samir Modhera, RO, Elected Member Ms. Neda Mohammadzadeh RO, Elected Member Ms. Dorina Reiz, RO, Elected Member Mr. Mike Smart, RO, Elected Member Mr. Edward Viveiros RO, Elected Member Mr. Jack Zwicker, Public Member |
|-----------------|---|
| Administration: | Mr. Fazal Khan RO, Registrar Ms. Melanie Woodbeck, Deputy Registrar Ms. Amy Stein, General Counsel Ms. Carolyn Robertson, Manager, Communications and Executive Office Ms. Sarah Butson, Meeting Facilitator |

Guests: Mr. Malcom Vaz, Grewal Guyatt LLP

Overall Meeting

Purpose: To review reports and make decisions as required.

| Time | Item | Deliverable | Owner |
|--------------------------|---|-------------------------------|--|
| 9:00 – 9:02 2 minutes | 1.0 Introduction1.1 Introductions and Announcements1.2 Conflict of Interest Declaration1.3 Adoption of Agenda | Motion to adopt the agenda | Bryan Todd, Chair |
| 9:02 –9:05 3 minutes | 2.0 Minutes 2.1 February 25 and 26, 2020 (*) | Motion to approve the minutes | Bryan Todd, Chair |
| 9:05 –9:15 10 minutes | 3.0 COVID-19 Update | For information | Fazal Khan, Registrar and CEO |
| 9:15 –9:45 30 minutes | 4.0 2020 Financial Reports 4.1 Year-to-date Financial Variance Report (*) 4.2 Draft 2019 Financial Audit Presentation by Grewal Guyatt LLP (*) | Motion | Melanie Woodbeck, Deputy Registrar |
| 9:45–9:55 10 minutes | 5.0 Monitoring Reports 5.1 Financial Condition (*) | Monitoring | Fazal Khan, Registrar and CEO |



| Time | Item | Deliverable | Owner |
|---------------------------|--|-------------|--|
| 9:55–10:25 30 minutes | 6.0 COVID-19 Accommodation: Registration Fee Adjustment (*) | Motion | Bryan Todd, Chair |
| 10:25–10:30 5 minutes | 7.0 Annual Report (*) | Motion | Bryan Todd, Chair |
| 10:30-10:45 15 minutes | Break | | |
| 10:45–10:55 10 minutes | 8.0 Accreditation Policy (*) | Motion | Derick Summers, Chair, Quality Assurance |
| 10:55–11:15 20 minutes | 9.0 Registration9.1 Life Member Applicant9.2 Vulnerable Sector Checks | Motion | Derick Summers, Chair, Registration |
| 11:15–11:35 20 minutes | 10.0 Governance Policy Changes 10.1 Board Meetings Policy (4-22) | Motion | Stephen Kinsella, Acting Chair, Governance |
| 11:35–11:40 5 minutes | 11.00 Review of Annual Board Workplan | Motion | Melanie Woodbeck, Deputy Registrar |
| 11:40–11:50 10 minutes | 12.00 Additional Meeting Days12.1 Training day12.2 Summer Board meeting date | Motion | Fazal Khan, Registrar and CEO |
| 11:50–12:00 10 minutes | 13.00 Reports 13.1 Registrar's Report (*)13.2 Examinations Report (*)13.3 National Meetings Report (*)13.4 Committee Reports (*)13.5 Communications Reports (*) | Motion | Bryan Todd, Chair |
| 11:50 | 14.0 Adjournment | Motion | Meeting Facilitator |

Discipline Chair Election and ICRC Chair Election to follow