

## BOARD MEETING AGENDA Monday, February 22, 2021 COO Boardroom 9:30 am to 1:35 pm

Attendees: Mr. Bryan Todd, RO, Chair, Elected Member

Mr. Stephen Kinsella, Vice-Chair, Public Member

Mr. Murray Angus, Public Member Ms. Diana Bristow, Public Member Mr. Omar Farouk, Public Member

Ms. Amber Fournier, RO, Elected Member

Ms. Peggy Judge, Public Member Ms. Ingrid Koenig, RO, Elected Member Ms. Elsa Lee, RO, Elected Member

Mr. Samir Modhera, RO, Elected Member

Ms. Neda Mohammadzadeh RO, Elected Member

Ms. Dorina Reiz, RO, Elected Member Mr. Mike Smart, RO, Elected Member Mr. Henry Wiersema, Public Member

Administration: Mr. Fazal Khan RO, Registrar and CEO

Ms. Amy Stein, Acting Deputy Registrar and General Counsel

Ms. Carolyn Robertson, Manager, Communications and Executive Office

Ms. Fizza Asad, Human Resources and Accounting Specialist

Ms. Sarah Butson, Meeting Facilitator

## **Overall Meeting**

Purpose: To review reports and make decisions as required.

Time	Item	Deliverable	Owner
9:30 – 9:35 5 minutes	1.0 Introduction 1.1 Introductions and Announcements 1.2 Conflict of Interest Declaration 1.3 Adoption of Agenda	Motion to adopt the agenda	Bryan Todd, Chair
9:35 –9:40 5 minutes	2.0 Minutes 2.1 December 7 and 8, 2020 (*)	Motion to approve the minutes	Bryan Todd, Chair
9:40 –10:00 20 minutes	3.0 Financial Report	Motion	Fizza Asad, Human Resources and Accounting Specialist
10:00–10:10 10 minutes	4.0 Governance Policy Changes 4.1 Registration Terms of Reference (*) 4.2 Fitness to Practice Terms of Reference (*) 4.3 Quality Assurance Terms of Reference (*) 4.4 Clinical Practice Terms of Reference (*)	Motion	Diana Bristow, Chair, Governance



Time	Item	Deliverable	Owner
10:10–10:30 20 minutes	5.0 Monitoring Reports 5.1 Strategic Outcomes Policy Report (*) 5.2 Financial Planning and Budgeting (*) 5.3 Corporate identity public image and communication (*) AS 5.4 Emergency Registrar, CEO Succession (*)	Motion	Fazal Khan, Registrar and CEO
10:30–10:45 15 minutes	Break		
10:45 –10:55 10 minutes	6.0 Life Membership Applications (*)	Motion	Derick Summers, Chair, Registration
10:55- 11:05 10 minutes	7.0 Board Policy Achievement Reports 7.1 Board Monitoring System 4-25 (*)	Motion	Mike Smart, RO, Elected Member
11:05 -11:20 15 minutes	8.0 College Performance Measurement Framework (*)	Information and Discussion	Amy Stein, Acting Deputy Registrar
11:20 -11:35 15 minutes	9.0 Treating Spouses Regulation	Motion	Amy Stein, Acting Deputy Registrar
11:35–11:40 5 minutes	10.0 Status of the 2020 Board Self Evaluation Action Plan (*)	Information and Discussion	Amy Stein, Acting Deputy Registrar
11:40 – 12:00 20 minutes	11.0 Indigenous Land Acknowledgement (*)	Motion	Jay Bhatt, Chair, Patient Relations



Time	Item	Deliverable	Owner
12:00 –1:00 60 minutes	Lunch		
1:00 -1:15 15 minutes	12.0 Regulatory update from BC	Information and Discussion	Lisa Bannerman
1:15–1:35 20 minutes	13.0 Reports 13.1 Registrar's Report (*) 13.2 Examinations Report (*) 13.3 Committee Reports (*) 13.4 Annual Reports (*) 13.5 Communications Reports (*)	Motion	Bryan Todd, Chair
1:35	14.0 Adjournment	Motion	Bryan Todd, Chair