

BOARD MEETING AGENDA Monday, March 6, 2023 9:45 am to 1:55 pm

Attendees: Mr. Stephen Kinsella, Chair, Public Member

Mr. Derick Summers, RO, Vice Chair, Elected Member

Ms. Diana Bristow, Public Member Mr. Kevin Cloutier, RO, Elected Member Mr. Omar Farouk, Public Member Ms. Peggy Judge, Public Member Ms. Elsa Lee, RO, Elected Member

Mr. Samir Modhera, RO, Elected Member

Ms. Neda Mohammadzadeh RO, Elected Member Ms. Tonya Nahmabin, RO, Elected Member Ms. Dorina Reiz, RO, Elected Member

Mr. Rob Vezina, RO, Elected Member Mr. Henry Wiersema, Public Member

Mr. Paul Wilk, Public Member

Administration: Mr. Fazal Khan RO, Registrar

Ms. Amy Stein, Acting Deputy Registrar and General Counsel

Ms. Carolyn Robertson, Manager, Communications and Executive Office

Ms. Fizza Asad, Human Resources and Accounting Specialist

Ms. Sarah Butson, Meeting Facilitator

Overall Meeting

Purpose: To review reports and make decisions as required.

Time	Item	Deliverable	Owner
9:45 – 9:50 5 minutes	1.0 Introduction 1.1 Introductions and Announcements and Land acknowledgement 1.2 Conflict of Interest Declaration 1.3 Adoption of Agenda	Motion to adopt the agenda	Stephen Kinsella, Chair
9:50 – 9:55 5 minutes	2.0 Minutes 2.1 December 5 and 6, 2022 (*)	Motion to approve the minutes	Stephen Kinsella, Chair
9:55 – 10:25 30 minutes	3.0 Financial Reports and Financial Report Training 3.1 Training on reading variance report 3.2 Review of Financial Variance report	Motion	Fizza Asad, Human Resources and Accounting Specialist
10:25 -10:40 15 minutes	Break		
10:40 – 10:55 15 minutes	4.0 Board Policy Review and Updates (*) 4.1 Strategic Outcomes Policy 4.2 Role of Board Officers Policy 4.3 Appointed Member Policy	Motion	Diana Bristow, Chair, Governance



Time	Item	Deliverable	Owner
10:55 – 11:20 25 minutes	5.0 Monitoring Reports 5.1 Strategic Outcomes Policy (*) 5.2 Financial Planning and Budgeting (*) 5.3 Corporate Identity, Public Image and Communication (*) 5.4 Emergency Registrar, CEO Succession Policy	Motion	Fazal Khan, Registrar, CEO
11:20 – 12:00 40 minutes	6.0 Registration Fees	Motion	Stephen Kinsella, Board Chair
12:00 –1:00	Lunch		
1:00 – 1:10 10 minutes	7.0 Board Monitoring System Policy Report (*)	Motion	Stephen Kinsella, Board Chair
1:10 -1:25 15 minutes	8.0 Status of the 2022 Board Action Plan	Motion	Amy Stein, Deputy Registrar
1:25 – 1:55 30 minutes	9.0 Reports 9.1 Registrar's Report (*) 9.2 Examinations Report (*) 9.3 Committee Reports (*) 9.4 Department spotlight – Registration 9.5 Committee Annual Reports (*) 9.6 Communications Report (*)	Motion	Stephen Kinsella, Chair
1:55	10.0 Adjournment	Motion	Stephen Kinsella, Chair