

BOARD MEETING AGENDA Monday, March 4, 2024 10:15 am to 2:50 pm

| Attendees: | Mr. Derick Summers, RO, Chair, Elected Member |
|-----------------|---|
| | Mr. Kevin Cloutier, RO, Elected Member |
| | Mr. Omar Farouk, Public Member |
| | Mr. Paul Imola, RO, Elected Member |
| | Ms. Peggy Judge, Public Member |
| | Mr. Stephen Kinsella, Public Member |
| | Mr. Samir Modhera, RO, Elected Member |
| | Ms. Tonya Nahmabin, RO, Elected Member |
| | Mr. Carlos Pacheco, RO, Elected Member |
| | Ms. Grazyna Sepczynska, RO, Elected Member |
| | Mr. Rob Vezina, RO, Elected Member |
| | Mr. Henry Wiersema, Public Member |
| | Mr. Paul Wilk, Public Member |
| Administration: | Mr. Fazal Khan RO, Registrar |
| | Ms. Amy Stein, Deputy Registrar and General Counsel |
| | Ms. Carolyn Robertson, Manager, Communications and Executive Office |
| | Ms. Eizza Acad. Human Posources and Accounting Specialist |

- Ms. Fizza Asad, Human Resources and Accounting Specialist
- Ms. Karen Elkin, Meeting Facilitator

Overall Meeting

Purpose: To review reports and make decisions as required.

| Time | Item | Deliverable | Owner |
|-----------------------------|--|-------------------------------------|--|
| 10:15– 10:20 5 minutes | 1.0 Introduction 1.1 Introductions and Announcements and Land acknowledgement 1.2 Conflict of Interest Declaration 1.3 Adoption of Agenda | Motion to adopt the agenda | Derick Summers, Chair |
| 10:20– 10:25 5 minutes | 2.0 Minutes 2.1 December 4 and 5, 2023 (*) | Motion to approve the minutes | Derick Summers, Chair |
| 10:25 – 10:45 30 minutes | 3.0 Financial Reports and Financial Report Training 3.1 Training on Reading Variance Reports 3.2 Review of Financial Variance report | Motion | Fizza Asad, Human Resources and Accounting Specialist |
| 10:45 -11:00 15 minutes | Break | | |
| 11:00 – 11:30 30 minutes | 4.0 Monitoring Reports 4.1 Financial Planning and Budgeting (*) 4.2 Strategic Outcomes Policy (*) | Motion | Fazal Khan, Registrar, CEO |



| Time | Item | Deliverable | Owner |
|-----------------------------|---|-------------------------------|---|
| 11:30 – 11:40 10 minutes | 5.0 Board Monitoring Reports 5.1 Delegation to the Registrar Policy (*) | Information and Discussion | Samir Modhera, Board Member |
| 11:40 – 12:00 20 minutes | 6.0 Introduction to the New Registration Regulation | | Amy Stein. Deputy Registrar / Fazal Khan, Registrar, CEO |
| 11:50 – 12:20 30 minutes | 7.0 Registration 7.1 By-Law Updates Renewal and Registration 7.2 Policies for Content Review 7.2a Registration Timelines Policy 7.2b Retiring or Resigning Policy 7.3 Reinstatement and Changing from Inactive to Active Practice Policy | Motion | Rob Vezina, Chair, Registration |
| 12:20 –1:20 | Lunch | | |
| 1:20 – 1:50 30 minutes | 8.0 Board Policy Review and Updates (*) 8.1 Communication and Support to the Board Policy 8.2 Emergency Registrar Succession Policy 8.3 Director and Committee Member Responsibilities Policy 8.4 Organization Shared Values Policy | Motion | Elliot Borins, Chair, Governance |
| 1:50 – 2:00 10 minutes | 9.0 Status of the 2023 Board Action Plan | Motion | Amy Stein, Deputy Registrar |
| 2:00 – 2:15 15 minutes | 10.0 Timing of the Election | Motion | Amy Stein, Deputy Registrar |
| 2:15 – 2:30 15 minutes | 11.0 Department Spotlight – Registration | Motion | Anna Jeremian, Registration Manager |
| 2:30 -2:50 20 minutes | 12.0 Reports12.1 Registrar's Report (*)12.2 Committee Reports (*)12.3 Committee Annual Reports (*)12.4 Communications Reports (*) | Motion | Derick Summers, Chair |
| 2:50 | 13.0 Adjournment | | |